Partner za ugostiteljstvo

Bar Equip d.o.o. – prisutna je na hrvatskom tržištu od 2015. godine u segmentu prodaje proizvoda za ugostiteljstvo i široku potrošnju, te opremanje i projektiranje objekata za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Pomno prateći svjetske trendove i nove tehnologije za svoje klijente odabiremo kvalitetna i optimalna rješenja. Zadovoljstvo naših klijenata, čije je povjerenje zadržano do danas, naša je najveća nagrada za uspješan rad i poslovanje.

Prilikom opremanja vašeg ugostiteljskog objekta, restorana, kafića, bara, disco cluba, hotela i ostalih prostora s potrebama za barskom opremom i aparatima za ugostiteljstvo, iz ponude izdvajamo poznatu američku tvrtku Hamilton Beach i talijanske tvrtke Vema. Možemo se pohvaliti da smo jedni od rijetkih u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi imamo najveći izbor drink blendera i aparata kao što su iscjeđivači za naranče, tvrtke  Zumex, mikseri za frappe, drobilice za led i ostalih aparata tvrtke Hamilton Beach i VEMA.

Uz  velike potrebe za vaš ugostiteljski objekt, svoju ponudu upotpunjujemo i sitnim inventarom. To su čaše visoke kvalitete Luigi Bormioli,RCR, Bormioli Rocco, Pasabahce,Nachtmann & Spigelau te cocktail (koktel) čaše Libbey. Ujedno nudimo i kompletnu cocktail (koktel) opremu (pureri, cjedila, shakeri, drobilice za led, mješalice, itd.) te ukrase i slamke.

Kod opremanja kuhinja posuđem te sitnim potrepštinama izdvojili bi firme Pintinox i Lacor,Hendi,Contacto,Was, kvalitetan ugostiteljski porculan domaćih – Inker i stranih proizvođača – Churchill,Porland,Steelite,Vista Alegre,Tognana,Cookplay. Posebno naglasimo i mogućnost nadglazurnog i uglazurnog dekoriranja s vašim imenom ili logom. Nadalje tu je inox posuđe za pripremu hrane, pladnjevi, noževi, pribor za jelo Pintinox i SOLA, čaše, pepeljare. I uz sve to ponuda se upotpunjuje firmom ZOLNER koja proizvodi stolno rublje.

Među prvima ponudili smo široki asortiman polikarbonatnih plastičnih čaša (PVC čaše), koje su postale nezamijenjivi proizvod u hotelijerstvu, posebno za plažne ili bazenske objekte kao i wellness i spa područja. To su plastične čaše (PVC čaše) za cocktaile (koktele), vino, pivo, šampanjac, martini, tople napitke i sokove.

U našoj ponudi su polikarbonatne plastične čaše (PVC čaše), te SAN plastične čaše austrijske firme Schorm koja je jedna od vodećih u toj proizvodnji, talijanski Nipco, Goldplast, belgijski Roltex i američki Carlisle i Cambro.

Velika novost koju uvodimo na hrvatsko tržište su posuđe od melamina belgijske kuće Roltex te termoset nelomljivo posuđe jedne od vodećih proizvođa u Turskoj – kompanija Kulsan. Ujedno nudimo polikarbonatno posuđe engleske proizvodnje – A od francuske firme Solia nudimo termičko posuđe. Od talijanskog proizvođača Polibox nudimo razne isotermičke kutije za prijenos hrane. Sve navedeno namijenjeno je ne samo hotelijerstvu i ugostiteljstvu već se može koristiti u vrtićima, školama, bolnicama, staračkim domovima, ali isto tako i u domaćinstvu .

Ujedno nudimo i jednokratno posuđe u različitim bojama te čaše „coffee to go“.

A sada smo postali dio još većeg tima pod nazivom PROVIDER SERVICE (posjetite stranicu).

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom ponudom jer nudimo artikle koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Obratite nam se s povjerenjem.